Luc De Saedeleir


Ga naar de inhoudsopgave

Alsook

Alsook

deursloten

Bij ons zijn volgende sloten verkrijgbaar: Sobinco, ABUS, Litto, Yale, Vachette, BKS, Cisa, Ferco, KFV, Lips, Nemef, WILKA. Alle sloten zijn bij ons te verkrijgen mits bestelling ervan. De sloten kunnen door ons geplaatst worden of door u zelf te monteren


laminaatvloeren

U houdt van een tegelvloer, keramische tegels of natuursteen, op voorwaarde dat hij vakkundig gelegd is. Twijfel niet langer. De laminaattegels zijn voor u de oplossing. Ze bieden u tal van exclusieve voordelen. De warmte van hout en de schoonheid van een tegelvloer. Alle verbindingen zijn voorzien van een extra wax laag die de vloer beschermt tegen eventuele vochtindringing.
De ingefreesde micro voegen accentueren de verscheidene breedtes.
Geen korte plankjes vanwege een doorlopende tekening tussen de delen. 3D oppervlak, voelt aan als echt hout. Vanwege de nieuwe AC5 slijtklasse zijn deze vloeren geschikt
voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik.
Planken 40 cm breed. De helft minder verbindingen beperkt de kans op eventuele
vochtindringing met 50%. Groene vochtwerende HDF basis

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\Chateau-amerikaanse Eik.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\Tiles-antraciet Leisteen.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\Tiles-Nevada.jpg
Error File Open Error


plafonds

Wenst U Uw muur/plafond aan te kleden of te vernieuwen en ziet U op tegen het uitbreken, plafoneren, schilderen .... Quadro 8mm biedt U de oplossing. De planken zijn langs de vier zijden voorzien van tand en groef en zijn bovendien volledig ommanteld zodat U bij aansluiting op de koppen geen decoronderbreking heeft. U kunt dus eindeloos doorplaatsen.

wanden

2,60 m lange wandpanelen om zonder veel moeite uw muren te bekleden. Een basiskader van hout of aluminium tegen de muur, het paneel van lengte zagen en op het kader bevestigen en klaar is kees!
Niet schuren, niet schilderen... gemakkelijker en properder kan haast niet. Te verkrijgen in verscheidene decoren.


sectionale poorten


Sectionale garagepoorten gaan loodrecht naar boven open en draaien op hun hoogste punt weg naar achter. Ideaal dus voor garages waar er vooraan weinig plaats is of die aan voetpaden liggen. Ook binnen de garage wordt enorm veel plaats gewonnen. Zijdelingse gewichten of kabels zijn niet meer nodig, zodat fietsen, kasten en dergelijke makkelijk langs de muren kunnen geplaatst worden. Ook blijft heel de muuropening vrij, ideaal voor terreinwagens en bestelwagens.

U droomt van een kwalitatieve garagepoort die u het hoogste comfort, gebruiksgemak en veiligheid biedt én bovendien perfect aansluit bij uw persoonlijke levensstijl? Om deze redenen heeft L-DOOR zich vanaf het begin toegelegd op het ontwikkelen en produceren van kwalitatieve sectionale poorten, met passie voor innovatie en constante productverbetering.
Wij stellen u graag de Section Line voor. Dé referentie onder de sectionaalpoorten. Met een garagepoort van L-DOOR kiest u dan ook voor een Belgische producent die u een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt waarbij de nadruk wordt gelegd op duurzaamheid, comfort en veiligheid en dit aan een correcte en transparante prijs. Bij L-DOOR staan uw project en U zelf als klant centraal, wees dus gerust veeleisend.

Homepage | Alu-Pvc-Hout | Alsook | Rolluiken | Downloads | Referenties | Herstellingen_ renovatiewerken | Contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu