Luc De Saedeleir


Ga naar de inhoudsopgave

Algemene Sitemap

 • Homepage

  In mei 1979 is het bedrijf opgestart door Luc De Saedeleir ...

 • Alu-Pvc-Hout

  • Aluminium

   De profielen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, in verstek gezaagd; - de vliegenramen worden gelakt (glanzend of mat) naar uw keuze, passend bij uw woning; - gemakkelijk te plaatsen door een verend kliksysteem en op één enkele seconde verwijderbaar; - onze vliegenramen passen op aluminium, pvc of houtenramen; - het volledig kader is slechts 11 mm breed, dat maakt het mogelijk om een rolluik te sluiten en te openen zonder dat het vliegenraam telkens verwijderd moet worden; - de standaardkleuren zijn wit, bruin, antracietgrijs en crèmewit. Ze zijn uiteraard ook verkrijgbaar in alle andere RAL kleuren!!

  • PVC

   10 redenen om voor PVC te kiezen Architecturale mogelijkheden Met onze kunststoframen kan u architecturaal quasi alle vormen aan. Dit is trouwens noodzakelijk in een land als België en Nederland waar architecturaal heel wat vrijheid heerst. Verbluffende levensduur Onze ramen garaderen een levenslang comfort. Uit ervaring is gebleken dat PVC ramen een langere levensduur hebben dan ramen uit anderen materialen. Kleur die blijft U kan niet enkel een keuze maken uit een breed palet standaardkleuren, er is ook een uniek aanbod houtimitaties. Binnen- en buitenkant van raam- en deurprofielen kunnen probleemloos in een verschillende uitvoering. Maar belangrijk is vooral kleurvastheid. Kleur blijft kleur, wit blijft wit. Onderhoudsvriendelijk Om kunststoframen te onderhouden hoeft u ze enkel nu en dan te reinigen. Meer onderhoud is echt overbodig, dus makkelijker kan niet. Onvergelijkbare isolatie Zowel de thermische als de akoestische isolatie van kunststofprofielen overtreft alle overige materialen voor raam- en deurprofielen. 100% vochtbestendig Profialis PVC profielen zijn absoluut 100% corrosie en vochtbestendig. Zelfs in de guurste weersomstandigheden. Vormvast en brandveilig In combinatie met gegalvaniseerd staal is PVC uitzet- en krimpbestendig. Zo blijven uw ramen en deuren steeds perfect gepositioneerd. Bovendien hebben diverse testen uitgewezen dat kunststofprofielen een uitstekend brandgedrag vertonen (moeilijk ontvlambaar en zelfdovend). Uitzonderlijke stabiliteit Onze kunststofprofielen zijn uiteraard, veel meer dan de norm opgeeft, voorzien van gegalvaniseerd-stalen versterkingen. Vandaar de uitzonderlijke stabiliteit. Milieu Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat PVC een ecologisch verantwoorde keuze is als buitenschrijnwerk. In vergelijking met natuurlijke materialen belasten kunststoffen het milieu het minst. Bovendien kan kunststof volledig worden gerecycleerd. Ideale prijs/kwaliteitverhouding Als u alle voordelen van kunststoframen op een rijtje zet, bent u vast overtuigd dat u hiermee de juiste keuze maakt.

  • Hout

   binnendeuren (verf, fineer of eik)

 • Alsook

  • Alsook

   deursloten, laminaatvloeren, garagepoorten, vouwdeuren, Velux & Roto zonneweringen)

  • Zonweringen

   Zonweringen (voor binnen én buiten)

 • Rolluiken

  Rolluiken in aluminium & PVC Beveiligen zwakke punten zoals deuren en vensters. Beschermen 's winters tegen koude en 's zomers tegen een te felle zon. Beschermen de ramen tegen barre weersomstandigheden. Temperen het straatlawaai. Houden indiscrete blikken en ongewenste bezoekers tegen. Kunnen aan de hand van motorisatie automatisch worden geopend en gesloten, zelfs wanneer u niet thuis bent. Indien u 's nachts werkt en overdag de luiken neerlaat, dan kunt u ongestoord en rustig in het donker slapen.

 • Downloads

 • Referenties

  Enkele voorbeelden van onze referenties. Wij hebben er meer dan 600!!

 • Herstellingen_ renovatiewerken

  Kwaliteit leveren kan alleen maar met een degelijke na-service. Daarom kan je ook achteraf terecht bij ons voor reparaties of onderhoud. We komen graag terug bij je langs om eventuele problemen op te lossen.

 • Contact

  Indien u nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Luc De Saedeleir - Oordegemsesteenweg 213 - 9230 MASSEMEN (Wetteren)


Alles uitklappen | Alles inklappen


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu