Luc De Saedeleir


Ga naar de inhoudsopgave

PVC

Alu-Pvc-Hout

PVC ramen/deuren

10 redenen om voor PVC te kiezen

  • Architecturale mogelijkheden

Met onze kunststoframen kan u architecturaal quasi alle vormen aan. Dit is trouwens noodzakelijk in een land als België en Nederland waar architecturaal heel wat vrijheid heerst.

  • Verbluffende levensduur

Onze ramen garaderen een levenslang comfort. Uit ervaring is gebleken dat PVC ramen een langere levensduur hebben dan ramen uit anderen materialen.

  • Kleur die blijft

U kan niet enkel een keuze maken uit een breed palet standaardkleuren, er is ook een uniek aanbod houtimitaties. Binnen- en buitenkant van raam- en deurprofielen kunnen probleemloos in een verschillende uitvoering. Maar belangrijk is vooral kleurvastheid. Kleur blijft kleur, wit blijft wit.

  • Onderhoudsvriendelijk

Om kunststoframen te onderhouden hoeft u ze enkel nu en dan te reinigen. Meer onderhoud is echt overbodig, dus makkelijker kan niet.

  • Onvergelijkbare isolatie

Zowel de thermische als de akoestische isolatie van kunststofprofielen overtreft alle overige materialen voor raam- en deurprofielen.

  • 100% vochtbestendig

Profialis PVC profielen zijn absoluut 100% corrosie en vochtbestendig. Zelfs in de guurste weersomstandigheden.

  • Vormvast en brandveilig

In combinatie met gegalvaniseerd staal is PVC uitzet- en krimpbestendig. Zo blijven uw ramen en deuren steeds perfect gepositioneerd. Bovendien hebben diverse testen uitgewezen dat kunststofprofielen een uitstekend brandgedrag vertonen (moeilijk ontvlambaar en zelfdovend).

  • Uitzonderlijke stabiliteit

Onze kunststofprofielen zijn uiteraard, veel meer dan de norm opgeeft, voorzien van gegalvaniseerd-stalen versterkingen. Vandaar de uitzonderlijke stabiliteit.

  • Milieu

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat PVC een ecologisch verantwoorde keuze is als buitenschrijnwerk. In vergelijking met natuurlijke materialen belasten kunststoffen het milieu het minst. Bovendien kan kunststof volledig worden gerecycleerd.

  • Ideale prijs/kwaliteitverhouding

Als u alle voordelen van kunststoframen op een rijtje zet, bent u vast overtuigd dat u hiermee de juiste keuze maakt.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\PVC 70 mm.JPG
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\PVC Thermacore.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\PVC kleuren.bmp
Error File Open Error

Welke kwaliteit hebben de ramen & deuren?

Kunststoffen kunnen tegenwoordig harder, duurzamer, hitte- en koudebestendiger gemaakt worden dan staal en worden voor steeds meer doelen aangewend. Waarom zouden ramen achterblijven op deze evolutie?

Het raam- en deursysteem Profialis S3000 omvat een gamma hightech 5 kamer- raamprofielen met een profielbreedte van 70 mm die door hun uitgekiend ontwerp voldoen aan de strengste eisen die aan een modern raam gesteld kunnen worden op gebied van thermische en akoestische isolatie. De Uf waarde van een kader-vleugel combinatie bedraagt 1,25 W/m2K.

Kunnen de kleuren van de ramen en deuren niet vervagen of afschijnen?

Veel mensen zijn bezorgd om de kleurvastheid van hun PVC ramen en deuren. De ongerustheid hierover is echter niet nodig.
Oude PVC-profielen (30 jaar geleden) hadden de vervelende eigenschap dat wanneer ze blootgesteld werden aan zonlicht of zure regen, de kleuren na verloop van jaren vervaagden. Dit is echter vandaag niet meer het geval. De verschillende kleurtechnieken die worden toegepast op PVC-profielen zijn van zulk een hoge kwaliteit dat de kleurvastheid steeds gegarandeerd wordt door de fabrikant. Ook de witte PVC-ramen behouden steeds hun kleur.

Is een PVC-raam wel veilig tegen inbraak? Kan ik iets doen voor meer veiligheid?

Een PVC raam is net zo veilig als een raam in aluminium of hout. De kwaliteitsvolle profielen van Profialis kunnen best een stootje verdragen en in hun ontwerp is specifiek aandacht besteed aan veiligheid.

Bovendien zijn er tal van mogelijkheden om uw ramen en deuren extra te beveiligen, zoals het aanbrengen van veiligheidsbeslag, extra veilige sloten en veiligheidsglas. Uiteraard kan u bij ons ook terecht voor alle rolluiksystemen, die een effectieve extra beveiliging geven tegen inbraak.

Zijn de geplaatste ramen stevig genoeg?
Bij grotere ramen of schuiframen vragen mensen zich nogal eens af of de profielen wel sterk genoeg zijn. Hierover hoef je alvast bij ons niet ongerust te zijn. Op de eerste plaats worden bij productie alle profielen op hun stevigheid getest en gemeten. Bovendien worden PVC ramen steeds met een gegalvaniseerd staalprofiel verstevigd. OF nu met Therma-Core® versterkingen. Bovendien beperken de versterkingen thermische uitzetting onder invloed van zonnewarmte of extreme vrieskoude.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\referenties\LDSreferentiewondelgem004voor+na1.jpg
Error File Open Error

Sierluiken

Sierluiken zijn uiterst aantrekkelijke vormgevingselementen die een gevel verfraaien. Bovendien zijn zij functioneel, weer- en vormbestendig. Een product met minimale onderhoudskosten. De voortreffelijke materiaaleigenschappen verzekeren een onbegrensde houdbaarheid.

Met de Kiuzo luiken, 38 mm dik, houdt u het in de zomer binnen lekker koel. In de winter vormen de luiken een bijkomende bescherming tegen regen, wind en koude. Met Kiuzo open lamellen houdt u de felle zon buiten en laat u toch het daglicht en een verfrissend briesje binnen. Gesloten luiken vormen een bijkomend obstakel en verhogen zo de inbraakwerendheid.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\referenties\LDSreferentie008.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\sierluiksoorten.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\sierluik.JPG
Error File Open Error

Homepage | Alu-Pvc-Hout | Alsook | Rolluiken | Downloads | Referenties | Herstellingen_ renovatiewerken | Contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu