Luc De Saedeleir


Ga naar de inhoudsopgave

Zonweringen

Alsook

Velux® (zonwering) producten

Verduisteringsgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, muggengaas


  • Roto® (zonwering) producten


Alle vrijheid dankzij het uitgebreide gamma accessoires. U kiest voor het esthetische en het functionele of gewoon voor de inrichting van uw interieur. Het assortiment toebehoren zal u volledige voldoening schenken.

U heeft immers een keuze uit een groot aantal accessoires die u de mogelijkheid bieden de lichtinval in de woonruimte te bepalen en tevens de opwarming door zonnestralen te regelen. U vindt dus als binnenverduistering het binnenrolgordijn, de jaloezie met regelbare lamellen, de 95% en 100% verduisteringsrolgordijnen en het “vouw”-gordijn

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2035.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2036.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2037.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2038.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2040.1.jpg
Error File Open Error


  • vouwgordijnen


Vouwgordijnen zijn voor veel interieurs de perfecte vorm van raamdecoratie, ze zijn eenvoudig, maar toch zeer decoratief. Ze zijn de sfeermakers bij uitstek en geven uw woning een eigentijdse uitstraling!
De keuze van het juiste type optreksysteem wordt mede bepaald door de afmeting van het raam en het gewicht van de stof.

Voor grote raampartijen, ultiem gebruiksgemak en/of zware stoffen raden wij een elektrische bediening aan. Bediening met schakelaar, afstandsbediening, domotica, individuele- of groepsbediening vormen geen enkel probleem. Dank zij het grote optrekvermogen en het enorme gebruiksgemak kennen deze systemen steeds meer succes.
Voor de stoffen is er een uitgebreide keuze: transparant, uni, dessin, verduisterend, brandwerend, zonwerend of zelfs printstoffen die u kan personaliseren.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\vouwgordijnen.gif
Error File Open Error


  • paneelgordijnen


Paneelgordijnen zijn de laatste jaren geëvolueerd tot een zeer populaire vorm van raamdecoratie. Ze zijn dan ook enorm veelzijdig in gebruik en kennen heel wat mogelijkheden naar afwerking toe.
De paneelgordijnen zijn uitermate geschikt als raamdecoratie voor grote glaspartijen of als scheidingswand om een ruimte op te splitsen. Bovendien geven ze uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter.


Het systeem zelf zit als volgt in elkaar:
De panelen worden in de sporen van een aluminium rail gehangen. Het aantal sporen varieert van twee tot vijf en biedt ruimte voor minimaal twee en maximaal tien panelen. Bij het openen en sluiten van het systeem (met een trekstang, koord of elektrisch) schuiven de panelen voor elkaar... Voor de stoffen is er een uitgebreide keuze uit verschillende stijlvolle stoffen : transparant, uni, dessin, verduisterend, brandwerend, zonwerend en zelfs strings.
  • gordijnrails


Gordijnrails zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, vormen en groottes. Het type gordijnrail wordt aangepast aan de zwaarte van de gekozen stoffen. Hebt u liever automatische bediening? Geen probleem, daar kunnen wij ook voor zorgen.

De gordijnrails kunt u op maat gemaakt of in losse onderdelen aankopen. Eveneens is er de mogelijkheid om de rails naar wens te laten verbuigen. Door onze grote stock-voorraad gordijnrails geniet u dan ook van een korte levertermijn.

Zonweringen (voor binnen én buiten)

Als de zon schijnt willen we zoveel mogelijk buiten zijn. De ideale plek om te ontspannen is dan ons terras of balkon. De buitenzonwering beschermt ons dan tegen zonnestralen en zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam blijft. Iedere gevel vraagt om een buitenzonwering met een passende stijl- en kleurencombinatie. Daartoe beschikken we over een rijk gamma van producten, vormen en kleuren. Naast de stijl is ook de duurzaamheid van uw zonnewering zeer belangrijk, zeker in ons grillige klimaat.


C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2041.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2043.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2044.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2046.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2047.1.jpg
Error File Open Error

In onze binnenzonwering vindt u:

  • verticale jaloezieën:


Dit duurzame systeem is vooral gekend door zijn functionaliteit op de werkplek.
Verticale lamellen zijn een moderne vorm van raamdecoratie die én als gordijn én als zonwering kunnen gebruikt worden. Het systeem bestaat enerzijds uit een railmechanisme en anderzijds uit verticale lamellen.

De rails zijn 100% aluminium, standaard verkrijgbaar in wit, bruin of geanodiseerd aluminiumkleur. Eventuele RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. In deze rails zijn loopwagentjes bevestigd, die onderling verbonden zijn door middel van veerstalen afstandhouders. Via een koordbediening is het mogelijk het systeem te openen of te sluiten. Door middel van een ketting kunnen de lamellen 180° gedraaid worden.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\verticale jal.gif
Error File Open Error


Klik hier voor de folder (pdf 904kb)

  • horizontale jaloezieën ALU:Horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie die in elk interieur kan toegepast worden. Via een eenvoudige bediening regelt u de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht.
De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering, geperforeerd, met een parelmoereffect, met dessin, enz...

U kunt kiezen uit de verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm.
Het oriënteren gebeurt via een plexi wentelstaaf voor de 16, 25 en 35mm lamellen en met koordbediening voor de 50 mm.
Elektrische bediening van het systeem is ook mogelijk met een schakelaar of met een afstandsbediening. Tevens bestaat ook de mogelijkheid om deze op uw domoticasysteem aan te sluiten.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\horizontale jal.gif
Error File Open Error


  • horizontale jaloezieën hout


Houten jaloezieën geven een warme gloed aan binnenvallend zonlicht en roepen een exotische sfeer op. Hout is een levende materie die niet alleen de zon en het licht weert, maar ook een isolerend effect heeft op storende geluiden. Bij ons komt het isolerende karakter vooral tot uiting bij koud weer wanneer de houten jaloezieën de warmte binnenhouden.
De uitgebreide collectie bestaat uit een standvastiger houtsoort en is verkrijgbaar in een waaier van nieuwe kleuren en structuren.
  • rolgordijnen


- manueel:

Rolgordijnen zijn zeer praktische systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn.
De strakke afwerking van het rolgordijn geeft een inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.
Naargelang de kleur die het beste past in het interieur kan de keuze gemaakt worden uit meer dan 400 stoffen, die zich onderscheiden in kleur, dessin en textuur.
De variatie is dan ook verbluffend: transparant, screen, lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend en dit zowel in uni als dessin. De verduisterende stoffen zijn behandeld met een speciale deklaag voor een perfecte en volledige verduistering en dus ideaal voor slaapkamers. Dit systeem laat zich heel eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het gordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.


- elektrisch:

Elektrische rolgordijnen zijn zeer praktische systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn.
De strakke afwerking van het rolgordijn geeft een inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.
Naargelang de kleur die het beste past in het interieur kan de keuze gemaakt worden uit meer dan 250 stoffen, die zich onderscheiden in kleur, dessin en textuur.

De variatie is dan ook verbluffend: lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend en dit zowel in uni als dessin.
De verduisterende stoffen zijn behandeld met een speciale deklaag voor een perfecte en volledige verduistering en dus ideaal voor slaapkamers.
Dit systeem laat zich heel eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het gordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.


  • Duo-rollDe Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie , waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt, en 's avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren.
Waar vroeger moest overgegaan worden tot het plaatsen van 2 afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof, biedt ons systeem, de Duo-roll, een meer passende en eenvoudiger oplossing.

De stof van dit systeem is immers opgebouwd uit enerzijds lichtdoorlatende en anderzijds doorzichtige (transparante) stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn, en kan hierdoor in 2 posities worden gehangen.
Daarnaast kan het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden.
De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening, die zijn deugdelijkheid reeds bewezen heeft bij het traditionele rolgordijn. Uit onze nieuwste collectie, kan een keuze gemaakt worden uit een rijke waaier aan kleuren en texturen.

C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2052.1.jpg
Error File Open Error
C:\Users\Desktop\Documents\Mijn webs\fotos\DSCN2056.1.jpg
Error File Open Error

Homepage | Alu-Pvc-Hout | Alsook | Rolluiken | Downloads | Referenties | Herstellingen_ renovatiewerken | Contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu